عطاء القلوب
اهلا ومرحبا باجمل زوار وافضل اعضاء دائما بصحة وعافية
عطاء القلوب
اهلا ومرحبا باجمل زوار وافضل اعضاء دائما بصحة وعافية
عطاء القلوب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


نسائى اجتماعى اسرى دينى اخبارى
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصوردخولالتسجيل<head><title>WELCOME</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="tex" border="0" hspace="0" alt="تسجيل دخول الاعضاء" title="تسجيل دخول الاعضاء" />

 

  الجمـبري المقلي

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Admin
مدير المنتدى
مدير المنتدى
Admin


عدد المساهمات : 2999
تاريخ التسجيل : 28/10/2010
الموقع : مصر
المزاج معتدل

 الجمـبري المقلي  Empty
مُساهمةموضوع: الجمـبري المقلي     الجمـبري المقلي  Emptyالأربعاء فبراير 16, 2011 3:23 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
يــا أحلى بنـات
كيفكـــــــم
النهـارده معايا أكلة الجمـبري المقلي وااااااااااو لذيذ ههههه
يــــــلا بينا نعمله سوا
اولاً المكونـات:
جمبري _ ثوم _ فلفل رومي _ فلفل أخضر حـار _
ليمون _ خل ابيض _ ملح _ كمون _ فلفل أسود
كزبره _ بصل مبشور حسب الرغبه _ دقيقـ أبيض _ بيض _ بقسماط
طـريقة التحضير:
اولاً أشتري الجمبري والكميه حسب الرغبه .. ممكن تشتريه متنظف أو تنظفيه أنت


طريقة التنظيف قومي بنزع الرأس وقشري باقي جسده
بعدها قومي بفتح الظهـر وأنزعي المصارين
أوعي تكوني بتقرفي ههههههه
المهم بعدهـا قوي بغسله بالماء جيداً


بعدهـا ضعي عليه كميه وفيره من الملح وأتركيه
لحد مـا نجهز التتبيله
يــــلا تعـالي
طريقة التتبيله :
ثـوم مفروم _ فلفله رومي مقطعه صغير وقرن فلفل حـامي مقطع صغير . 2حبات ليمون عصير (( معصور)) 2معلقه خـل ابيض _ملح _ فلفل أسود _ كمـون _ كزبره _ الكميات حسب الرغبه
محلوظه : ممكن أضافة بصله مبشوره وبقدونس مبشور في التبيله حسب الرغبه
قـــومي بخلط المكونات وقلبيها جيداً
بعدهـا أغسلي الجمبري من الملح وقومي بتدبيله
بالخلطه الراااائعه
وأتركيه نصف سـاعه على الاقـل في التتبيله
\

بصي بقي في3طرق لقلي الجمبري
الاولي هي طريقة المحلات الجاهزه
وهي وضع كميه من الدقيق مع كمية ماء وملح وكمون
وبعدهـا يغرز الجمبري به وبعدهـا يضعه في الزيت المقدوح


الطريقه الثانيه: هي وضع الجبري في الدقيق فقط

وبعدها يوضع في الزيت المقدوح

وهي الطـريقه العـاديه المنتشره في قلي السمك بصفه عـامه
وهذا شكله بعـد القلي

الطـريقه الثالثه : وهي أستخدام الدقيق والبقسماط والبيض ..

وهي تقومي بوضح الجمبري في الدقيق
وبعـدهـا في البيض وبعدهـا في البقسماط
وبعـدهــا في الزيت المقدوح



وأنتهينـا من 3 الطـرق لقلي الجمبري
وأنتي أختاري اللي تحبيه
وعموماً كلهم في الطعم متقارب
وطبعاً بيتقدم مع الارز أبو بصل أو الابيض
والعيش وطبعاً السلطـات




وبالهـنـا والشفـا
food
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ataa.forumegypt.net
نور القلوب
عضو فعال
عضو فعال



عدد المساهمات : 147
تاريخ التسجيل : 19/01/2011
العمر : 37
المزاج رايقة

 الجمـبري المقلي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الجمـبري المقلي     الجمـبري المقلي  Emptyالخميس مارس 03, 2011 9:25 am

ياستي شكل هذه الاكلة تجنن تسلم ايدك بس احنا ما في عندنا جنبري لان ماعندنا بحر هئ هئ هئ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عطر الزهور
مشرف عام
مشرف عام
عطر الزهور


اوسمة للعضو :  الجمـبري المقلي  1510
عدد المساهمات : 789
تاريخ التسجيل : 28/10/2010
الموقع : مصر
المزاج معتدل

 الجمـبري المقلي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الجمـبري المقلي     الجمـبري المقلي  Emptyالجمعة مارس 04, 2011 5:42 am

[color=blue][ الجمـبري المقلي  8c94da701fud4g



الجمبرى لا يقاوم اى طريقة بس هاتى بسرعة ههههههههههههه
ولا يهمك اختى نور القلوب قولى لى انت فين وانا ابعت لك طرد فورا/color]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور القلوب
عضو فعال
عضو فعال



عدد المساهمات : 147
تاريخ التسجيل : 19/01/2011
العمر : 37
المزاج رايقة

 الجمـبري المقلي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الجمـبري المقلي     الجمـبري المقلي  Emptyالأحد أبريل 10, 2011 8:35 am

شكرا حبيبتي عطر الزهور انا في العراق لا انحرم منك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الجمـبري المقلي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عطاء القلوب :: فن الطبخ :: الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: