طريقه جديده و سهله لتفريز الملوخيه و الاهم لون الملوخيه زي الطازه اخضر يجنن
اول شيء نجيب الملوخيه و نقطفها و نغسلها كويس
نغلي ميه تكفي لغمر الملوخيه فقط و نضيف للميه معلقه ملح و معلقه سكر
بمجرد ما تغلي الميه نضيف الملوخيه و نتركها تغلي دقيقتين بس و نكون محضرين ميه بارده من التلاجه بمجرد ما نرفع الملوخيه من الميه المغليه نضيفها على الميه البارده على طول علشان نحافظ على لونها ما يغيرش
نصفيها و نقسمها في اكياس كل كيس لاكله و نفرزها بالفريزر
ساعه الطبخ نخرجها من الفريزر و نضربها في الخلاط ضربتين مع شوربه ساخنه و بسسس و مفيش اسهل من كده
منقوووووووووول