عطاء القلوب
اهلا ومرحبا باجمل زوار وافضل اعضاء دائما بصحة وعافية
عطاء القلوب
اهلا ومرحبا باجمل زوار وافضل اعضاء دائما بصحة وعافية
عطاء القلوب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


نسائى اجتماعى اسرى دينى اخبارى
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصوردخولالتسجيل<head><title>WELCOME</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="tex" border="0" hspace="0" alt="تسجيل دخول الاعضاء" title="تسجيل دخول الاعضاء" />

 

 رموش الست تحفة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عطر الزهور
مشرف عام
مشرف عام
عطر الزهور


اوسمة للعضو : رموش الست تحفة 1510
عدد المساهمات : 789
تاريخ التسجيل : 28/10/2010
الموقع : مصر
المزاج معتدل

رموش الست تحفة Empty
مُساهمةموضوع: رموش الست تحفة   رموش الست تحفة Emptyالسبت يوليو 30, 2011 12:53 pm




رموش الست
*********

المقادير:

325 ج ذبدة
3 بيضات
500 ج دقيق
100 ج سمولينا
100 ج جوز هند
نص باكو بيكنج بودر
نص معلقة فانيليا

الطريقة:

اضع فى الخلاط الذبدة مع السكر بودرة على السرعه الهادية ثم اضع البيض بيضة بيضة واترك بين كل بيضة دقيقتين والفانيايا. اضع السمولينا + جوز الهند + الدقيق + البيكنج بودر فى طبق لوحدهم واخلطهم ثم اضعهم على المقدار الموجود فى الخلاط والخلاط يعمل حتى تتكون عجينة. اضع العجينة فى الثلاجة حوالى نص ساعه. ابدء اشكلها على هيئة كور ثم اعمل ثقب فى منتصفها وضع نص فستق

ادخل عيون الست الفرن على 160 درجة لمدة 20 دقيقة
اسقيها بالسيرب الساخن جدا وهى ساخنة
ملحـــــــــوظة
سيرب خفيف ساخن(كيلو سكر + كيلو ماء + ليمونة بعد الغليان)
سيرب ثقيل ( 2 كيلو سكر + كيلو ماء + ليمونة بعد الغليان)

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رموش الست تحفة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» رموش الست كمان مرة
» اصابع زينب تحفة
» بونيه تحفة
» صور للبحر تحفة
» شيش طاووق تحفة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عطاء القلوب :: فن الطبخ :: حلويات-
انتقل الى: